Plastica de Argila Set za keratinski tretman mali

4.934,00 din

Artikal: Plastica de Argila Set za keratinski tretman mali


Šifra: 39050


CADIVEU Plastica de Argila Set za keratinski tretman


Cadiveu Plastica de Argila je prvi keratinski tretman koji poptuno rekonstruiše tanku i lomljivu kosu, puni kutikulu dopirući do samog srca dlake. Tim Cadiveu Professional je u svojim laboratorijama razvio ekskluzivnu formulu baš za ovakvu problematičnu kosu kombinujući keratin, hijaluronsku kiselinu koja ima anti-aging dejstvo i belu amazonsku glinu koja kontroliše lučenje sebuma. Završni fluid je patentiran i autentičan proizvod koji kombinuje ove sastojke sa dodatkom organskih esencijalnih oligoelemenata.
Set sadrži: Plastica de Argila revitalizirajući šampon 250ml, Plastica de Argila masku od bele gline 200ml i Plastica De Argila završni fluid 115ml.


Revitalizujući šampon je faza 1 Plastica de Argila tretmana, obogaćen hijaluronskom kiselinom. Dubinski čisti i otvara dlaku.
Maska od bele amazonske gline kao faza 2 je obogaćena hijaluronskom kiselinom i organskim esencijalnim oligoelementima, obnavlja kosu i podstiče njen rast, dajući joj izdržljivost i volumen.
Završni fluid je faza 3 Plastica de Argila tretmana. Puni oštećenja dužinom dlake, zatvarajući kutikulu i stvarajući zaštitni sloj od ošetećenja.


Upotreba: Šampon naneti na mokru kosu, umasirati i isprati. Masku naneti četkicom kao fazu 2 na celu dužinu kose od korena, rukama razvući ravnomerno i umasirati više puta. Ne ispirati. Završni fluid kao fazu 3 naneti direktno na fazu 2 celom dužinom kose, ostaviti da stoji 5 minuta. Isprati i osušiti ostatke vode. Ponovo naneti fluid i dobro raščešljati kosu. Stilizovati na uobičajen način.


CADIVEU Plastica de Argila Keratinski tretman


 novo Plastica de Argila Set za keratinski tretman mali

Plastica de Argila Set za keratinski tretman mali

Novi proizvodi (130)


Back To Top