Nokti

Zoya profesionalni lakovi za nokte

Izaberite vaše omiljene boje Zoye!
Dugotrajna, 10 free formula Zoya lakova za nokte dostupna je u preko 300 nijansi u Classic Zoya, Pixie Dust i sezonskim kolekcijama. Zahvaljujući svojoj veganskoj formuli, ovi lakovi za nokte fantastično štite nokatnu ploču i samim time su dugotrajniji. Omiljen brend dama širom sveta, postaće nezamenljiv deo vaše rutine ulepšavanja. Crveni, nude, mat ili Pixie dust – izaberite svoj Zoya lak za nokte!

Gel lakovi

Prelep manikir na prirodnim noktima!
Nail Perfect gel lakovi su dostupni u 117 prelepih nijansi u pakovanjima od 15ml. Izuzetno pigmentisani i fantastične teksture, ovi gel lakovi su savršeni za dugotrajni manikir.
Vatreno crvena, nežno roze, zavodljivo bordo ili neka druga gel lak nijansa, Nail Perfect u svojoj ponudi ima sve što vam je potrebno da ispunite želje svojih klijenata.

Nail Perfect gelovi

Besprekorno lepi nokti!
Nail Perfect gelovi za nadogradnju proizvedeni su po vrhunskim svetskim standardima i zahvaljujući kvalitetnom sastavu i performansama spadaju u jedne od najboljih gelove za nadogradnju na tržištu.
Nail Perfect iz svoje ponude izdvaja: Nail Perfect Sculpting gelove za izgradnju nokta, No Cleanse Top Seal za savršen sjaj ili neke od novih završnih sjajeva za gel i akril u bojama.

Nail Perfect gelovi u boji

Uz vašu maštu mogućnosti su neograničene.
Izrazito pigmentovani Nail Perfect Color + gelovi u boji idealni su za detaljni gel dizajn i One Stroke tehniku.
Pet upečatljivih Nail Perfect color + gel boja ili gelovi sezonskih boja su neizostavni proizvodi u priboru svakog profesionalca.

Manikir

Nadogradnja noktiju

Aparati za manikir i nadogradnju

Pedikir

Top proizvodi

Back To Top