Lice i telo

Voskovi za depilaciju

Najbolja usluga depilacije u Vašem salonu!
Italwax profesionalni voskovi napravljeni su od kvalitetnih organskih materijala koji neguju, hidriraju i sprečavaju iritaciju kože i na najosetljivijim delovima tela. Bilo da je u pitanju vosak za depilaciju u patronama ili film vosak u granulama, Italwax je inovacijama učinio klasičnu italijansku formulu modernom. Svaki Italwax vosak za depilaciju ima visoku moć prijanjanja što proces uklanjanja dlaka čini efikasnijim i gotovo bezbolnim.

Kozmetika za depilaciju

Tajna glatke, mekane i negovane kože nakon depilacije je otkrivena!
Italwax profesionalna kozmetika za depilaciju sastoji se iz kompletnog asortimana proizvoda za pripremu i negu kože pre i nakon depilacije. Pripremite kožu uz pomoć Italwax Pre Wax losiona ili gela i s lakoćom uklonite vosak sa kože nekim od Italwax ulja i losiona nakon depilacije.
Italwax White Orchid emulzija savršeno neguje kožu nakon depilacije i sprečava urastanje dlaka.

Topilice i trake za depilaciju

Širok asortiman prateće opreme za depilaciju vrhunskog italijanskog kvaliteta.
Bilo da su vam potrebne sečene trake za depilaciju, trake za depilaciju u rolni, špatule za depilaciju, ketridži za depilaciju ili kvalitetne i ergonomske topilice, u našoj ponudi ćete pronaći sve što vam je potrebno da pružite najbolju uslugu u vašem salonu.

Kozmetika za pedikir

Prvi profesionalni pedikir spa tretmani sa sertifikovanim organskim sastojcima!
BCL SPA je najbolje rešenje koje će ispuniti svaku potrebu vašeg salona. Organski, prirodno, lako, luksuzno. BCL SPA kolekcija za pedikir umiruje i neguje umorna stopala i pruža vrhunski tretman vašim klijentima. Zahvaljujući visoko kvalitetnim organskim sastojcima BCL SPA Critical Repair kreme pružaju adekvatnu negu kože ruku, stopala i tela i štite je od negativnih uticaja sredine.

Depilacija

Parafinski tretmani

Papirna galanterija

Top proizvodi

Back To Top