Kosa

FarmaVita

Italijanskom kozmetikom do savršene kose!
FarmaVita proizvodi otkrivaju prirodnu lepotu kose i pružaju vašim klijentima fantastičnu negu kose, žive boje izuzetne pigmentacije čineći je zdravom, snažnom i otpornom na spoljnje uticaje. FarmaVita kao Vaš profesionalni stilista koristeći iskustvo jedinstveno Vašem frizerskom salonu i kombinujući profesionalne proizvode i farbe za kosu pružiće idealan tretman za sve tipove kose i dati preporuku za personalizovanu negu kose kod kuće.

CADIVEU

Plastična hirurgija kose - pravi izbor za Vaš salon!
Cadiveu Professional tim patentirao je Easy Straight metodu brazilskog keratina za kosu i primenio je u svom inovativnom preparatu Plastica dos Fios dok kolekcija Hair Remedy zahvaljujući prirodnim sastojcima i inovativnoj “zelenoj” tehnologiji oporavlja kosu i do 80% već nakon prvog tretmana.
Krhka i kratka, duga i kovrdžava ili neposlušna kosa, Cadiveu Professional ima pravi proizvod za Vas.

GammaPiu

Stilizujte kosu kao sa naslovnih strana!
GammaPiu je najbolje čuvana italijanska tajna frizerskih salona.
Besprekornog italijanskog dizajna i proizvedeni sa 100% italijanskim komponentama, ovi fenovi, prese za kosu, makaze i mašinice za šišanje su potpuno bez konkurencije u širini asortimana i pouzdanosti.
Ni jedna druga linija profesionalne opreme za salone ne nudi tako različitu selekciju proizvoda za sve tipove kose.

Comair

Tražite kvalitetan i dugotrajni frizerski pribor? Comair vam ispunjava želju!
Nemački proizvođač pribora i alata za frizerske salone Comair garantuje dugotrajan i postojan kvalitet opreme za frizerske salone, prateći svetske trendove i inovacije, pridržavajući se svojih visokih standarda.
U saradnji sa najvećim svetskim frizerima i impresivnim iskustvom na tržištu, Comair proizvodi su nezamenjivi deo frizerske opreme u salonu.

Kozmetika za kosu

Aparati za frizerske salone

Makaze - Češljevi - Četke

Frizerski pribor

Nadogradnja kose

Top proizvodi

Back To Top