Načini plaćanja


Nalog za prenos (virmansko plaćanje)


Virmanski način plaćanja namenjen je pravnim licima. Ukoliko predstavljate pravno lice u procesu kupovine dovoljno je da u načinu plaćanja označite polje “faktura”. Primerak popunjenog naloga za prenos dobijate automatski na e-mail neposredno nakon potvrde narudžbenice. Nakon evidentirane uplate u našem sistemu, poručena roba će Vam biti poslata kurirskom službom ili je možete preuzeti u našem maloprodajnom objektu u Gandijevoj 99v,lok 1 na Novom Beogradu. Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva ovu transakciju možete obaviti na isti način.


Gotovinski


Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta). U ovom slučaju roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju.


Ukoliko želite da robu preuzmete lično, možete svratiti do našeg maloprodajnog objekta u Gandijevoj 99v,lok 1 na Novom Beogradu i uplatu izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno online poručenu robu.


Čekovima građana


Plaćanje čekovima moguće je u našem maloprodajnom objektu u Gandijevoj 99v,lok 1 na Novom Beogradu. Kupovina robe može se izvršiti samo uz prisustvo vlasnika čekova zajedno sa dokumentima (lična karta i čekovna kartica). Pored uredno ispisanih podataka na čeku, kupac je dužan da na pozadini čeka napiše broj fiksnog telefona i broj važeće lične karte.


Odloženo plaćanje čekovima građana


Ultra Sun Vam nudi odloženo plaćanje od 30 dana čekovima građana, za iznose preko 5.000,00 RSD.


Plaćanje na rate čekovima građana


Ultra Sun Vam nudi i mogućnost plaćanja na rate:

- za iznose preko 10.000,00 RSD na dve mesečne rate

- za iznose preko 30.000,00 RSD na tri mesečne rate

- za iznose preko 50.000,00 RSD na četiri mesečne rate


Prva rata naplaćuje se 15 dana od dana kupovine, dok se preostale rate naplaćuju istog datuma u odnosu na prvu ratu, svakog sledećeg meseca u zavisnosti od broja rata.


* Primer kopovine:

Iznos računa: 15.000.00 din

Datum kupovine: 01.06.2016.

I rata – 7.500,00 din 15.06.2016.

II rata – 7.500,00 din 15.07.2016.


Platnim, debitnim i kreditnim karticama


Od sada je kupovina kreditnim karticama još bolji izbor! Vaše kupovine ne moraju da opterećuju Vaš budžet!

Kreditne kartice BANKE INTESA iz programa MasterCard, American Express i VISA omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na 3 mesečne rate, u maloprodajnom objektu Ultra Sun na Novom Beogradu.


Mogućnost ostvarivanja količinskog popusta


Back To Top