Fen Dyson Supersonic Professional Edition


Fen Dyson Supersonic

Dyson digitalni motor V9 postavljen je u središte fena, mali je, lagan i brz. U kombinaciji sa Air MultipleTM tehnologijom generiše snažan protok vazduha za brzo sušenje kose.

Mereći temperaturu vazduha 20 puta u toku svake sekunde i regulišući toplotu, Dyson SupersonicTM fen za kosu Professional edition štiti kosu od oštećenja visokim temperaturama, čak i kada se koristi za stilizovanje veoma blizu kose.

Dysonovi inženjeri su precizno namestili nagib motora do nečujne frekvencije. Smanjenjem zvuka vibriranja, smanjuje se i buka između motora i kućišta.

Zahvaljujući motoru u dršci, izuzetno je lagan i izbalansiran.


Fen Dyson Supersonic

Dyson SupersonicTM Professional Edition ima poboljšan filter, dizajniran specijalno za salone. Magnetni, zamenjiv i perivi filter sa četkom za lakše čišćenje pametnog filtera.

Zahvaljujući poboljšanom Professional usmerivaču, širi i tanji nastavak usmeravaju protok vazduha za precizno stilizovanje, sa hladnim ivicama za lakše držanje.

Kabal dužine 3,3 metra, omogućava lakše kretanje oko vaših klijenata.

Povećanjem magnetne snage, 2 x jači magnetni nastavak, za bezbedno rukovanje pod 360o.

Težina: 700 g, Snaga 1600 W, Izduvna snaga: 41 l/s

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Dyson Hair (@dysonhair) данаProdužena garancija prilagođena potražnji profesionalnih frizera na 2 godine.

Proizvod je dostupan samo u ULTRASUN maloprodajnom objektu, ul. Gandijeva 99v, Novi Beograd, isključivo za profesionalnu upotrebu.

Fen Dyson Supersonic
Fen Dyson Supersonic
Back To Top