Mat karmini

Mat karmini ne samo da su klasični trend, već su i moćan igrač u svakoj kolekciji šmike. Ovi karmini, kako im i samo ime kaže, ne spadaju u svetlucave ruževe. Mat karmini su predstavnik elegancije i sofisticiranosti, te kada tražite moderan izgled, poželećete da imate mat karmin na usnama. Ovi ruževi traju tokom čitavog dana (znatno duže od običnih sjajeva za usne) i pružaju vam intenzivnu boju u trenucima kada vam je to i najpotrebnije. Idealni su u kombinaciji sa senkama za oči koje pružaju "Smokey Eye" efekat.

Tečni karmini

Tečni karmini znatno olakšavaju konturisanje usana i klize po njima prilikom nanošenja, poput sjaja za usne. Ovi proizvodi su obavezan deo kolekcije svakog ljubitelja šminke, jer kombinuju tečnost vašeg omiljenog sjaja i pigmenta vašeg omiljenog ruža. Tečni karmini predstavljaju dugotrajnu opciju za smeli izgled usana tokom celog dana; ne razmazuju se niti se tope - čak ni po vrućini, i savršeni su kada želite da imate pravi "Selfie" izgled.

Balzami za usne

Ukoliko se borite sa suvim ili ispucalim usnama, onda će balzam u boji za usne biti vaš najbolji prijatelj! Mada je reč o proizvodu koji tokom dana zahteva češću aplikaciju u poređenju sa karminom, balzam će izgledati sjajno na vašim usnama, iako je njegova primarna uloga da ih hidrira, a tek onda da služi kao modni detalj. City Color balzami imaju hranljivu formulu i dve prelepe nijanse koje će odgovarati svakom tonu kože, posebno u kombinaciji sa City Color olovkama za usne. Uz to, mogu da se koriste i tokom zime i tokom leta, jer su pružaju odličnu zaštitu po vaše usne.

Karmini u olovci

Karmini u olovci (tzv. krajoni za usne) predstavljaju kombinaciju ruža i balzama za usne. Nemaju tradicionalnu, tamnu boju karmina, ali pružaju svetliju boju od balzama i ne zahtevaju čestu aplikaciju tokom dana. Ovi proizvodi su višenamenski, jer pomoću njih možete uokviriti usne, a zatim ih i popuniti. Karmini u olovci ne samo da vam štede vreme, već vam pružaju i predivan dodir boje. Uz to, ovi proizvodi predstavljaju savršenu osnovu za sjaj za usne.