Directions polutrajna farba za kosu - Pink "Pastel"

Trenutno nedostupan proizvod

Šifra: 80206


Directions polutrajna farba za kosu "Pastel" se koristi za stvaranje intenzivne, jarke i ekscentrične pink boje, koja se ne može postići običnim farbama.


Brend: Directions
Boja: Pink
Osnovna boja: Posebna boja
Nijansa: Posebna nijansa
Tip farbe: Polutrajna boja
Procenat amonijaka: Bez amonijaka
Pakovanje: 89 ml


Detaljni opis proizvoda:


Polutrajna farba za kosu Directions "Pastel" je divna i nežna ružičasta boja sa toplim tonovima! Ova sjajna nijansa je savršena za postizanje pastelnog izgleda bez potrebe za prethodnim mešanjem boja, jer stvara savršenu, bledo ružičastu boju kada se nanese na svetlu, izbeljenu plavu kosu.

Budući da je ovo pastelni ton, ne preporučuje se upotreba na neizbeljenoj kosi. Najbolje rezultate postiže pre prvog izbeljivanja kose u vrlo svetlu plavu nijansu. Možete i da je kombinujete sa Lilac bojom za dvobojni pastelni izgled!

Upotreba:


1. Oprati kosu šamponom i prosušiti je peškirom

2. Ravnomerno naneti polutrajnu zelenu boju za kosu i ostaviti da deluje 10-15 minuta

3. Isprati kosu mlakom vodom


S obzirom na to da Directions farbe ne sadrže amonijak, peroksid i PPD, pogodne su za mešanje sa svim drugim polutrajnim bojama iz našeg asortimana. U slučaju korišćenja jakih boja, neophodno je ponovo oprati kosu blagim šamponom, nakon ispiranja.

Sastav:


Aqua, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Citric Acid, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Formic Acid, Methylparaben, Propylene Glycol

Nedavno pregledani proizvodi

Back To Top