Naslon za ruku sa aspiratorom - Pink

Trenutno nedostupan proizvod

Prosečna ocena: 5

Na stanju

Šifra: 92361


Naslon za ruku sa aspiratorom (model: MM16) u pink boji ima režim rada 220-240 V, snagu od 23 W i ventilator sa 2300-2700 obrtaja po minuti.



Detaljni opis proizvoda:


Aspirator (model: MM16) u pink boji koristi se za uvlačenje prašine prilikom turpijanja noktiju u toku manikir tretmana. Dizajniran je da tehničaru olakša rad, dok klijentu pruža udobnost držanja ruke.

Izrađen je od kvalitetne plastike, obložen sunđerom i presvučen eko kožom. Jednostavan je za upotrebu, lako se održava i dezinfikuje. Dostupan je i u crnoj i beloj boji.

Upotreba:


Postaviti aspirator na manikir sto (ravna površina) sa prehodno proverenom i adekvatno postavljenom vrećicom za skupljanje prašine. Vrećica je veoma bitna i od njene čistoće i pravilnog položaja zavisi moć povlačenja samog aparata.

Vrećicu je potrebno svakodnevno prazniti i bar jednom nedeljno oprati pod mlazom tople vode i u potpunosti osušiti pre vraćanja na aparat. Ukoliko se vrećica aspiratora duže vreme puni moze doći do kvara aparata.

Uključiti utikač aparata u odgovarajuću električnu utičnicu i prebaciti prekidač aparata u ON poziciju nakon čega će LED dioda na prekidaču zasvetleti i aparat startovati sa radom.

Specifikacija:


Boja: Pink

Snaga: 23 W

Režim rada: 220-240 V

Frekvencija: 50/60 Hz

Ventilator: 2300-2700 o/pm

visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top