Cadiveu Blonde Reconstructor nudi maksimalnu rekonstrukciju i prevenciju oštećenja pre, tokom i nakon tretmana posvetljivanja kose. Inspirisana najređim i najdragocenijim biserima jedinstvena formula Blonde Reconstructor sa ciklodekstrinom, Octil Restore proteinom i bisernim proteinom razvijena je tehnologijom molekulanre inkapsulizacije kako bi se dobio poseban, trenutni, odbrambeni mehanizam koji omogućava zaštitu i čini blajhanu kosu netaknutom i zdravom. Ovaj tretman nud instant rešenje protiv pet najčešćih problema blajhane kose - pucanje, elektrisanje, poroznost, žuti i narandžasti tonovi i promene boje u zeleno nakon kupanja u bazenu.
Cadiveu Plastica de Argila je prvi keratinski tretman koji poptuno rekonstruiše tanku i lomljivu kosu, puni kutikulu dopirući do samog srca dlake. Tim Cadiveu Professional je u svojim laboratorijama razvio ekskluzivnu formulu baš za ovakvu, problematičnu kosu kombinujući keratin, hijaluronsku kiselinu koja ima anti-aging dejstvo i belu amazonsku glinu koja kontroliše lučenje sebuma. Završni fluid je patentiran i autentičan proizvod koji kombinuje ove sastojke sa dodatkom organskih esencijalnih oligoelemenata.
3D MAXX INJECTION tehnologija, razvijena i patentirana od strane Cadiveu tima isključivo za Hair Remedy, oporavlja oštećenja u jonskim vezama strukture dlake i jača elastičnost dlake od korena pa do samog kraja. Tretmani kose preparatima s ovakvom tehnologijom vraćaju kosi sjaj, fleksibilnost, zdravu strukturu i čine kosu ponovo živom i glatkom. Hair Remedy preparati sadrže Pataua ulje koje je originalnog porekla iz amazonskih palmi i superiornog je kvaliteta u odnosu na mnoge druge biljne izvore. Obiluje esencijalnim masnoćama. Snažno deluje na obnavljanje elastičnosti kose, eliminiše poroznost kutikule i zatvara dlaku, stvarajući sofisticiranu zaštitnu barijeru. Svi preparati omogućavaju intenzivan oporavak korteksa i regenerišu keratinska vlakna, obezbeđujući fantastičan sjaj zdrave i negovane kose.
Cadiveu Detox kolekcija razvijena je za lečenje detoksikacije i prečišćavanja vlasišta kose. Uravnotežuje masnoću, ostavljajući kosu jakom od korena do vrhova.
Plastica dos Fios je linija preparata brazilskog keratina za kosu. Ekskluzivna formula ovih preparata prodire u kapilarni korteks, pružajući potpuno poravnanje dlaka duž cele dužine. Razvijeni su tako da obezbeđuju maksimalnu kontrolu sa memorijskim efektom.
Linija proizvoda FarmaVita Amethyste obuhvata ampule protiv opadanja kose, ampule za farbanu kosu i ampule za negu kose.
FarmaVita Omniplex linija sadrži Bond Maker i Bond Reinforce koji se koriste za zaštitu kose prilikom i nakon hemijskih tretmana.