Farba za kosu FarmaVita Suprema Color - 4.4

Trenutno nedostupan proizvod

Prosečna ocena: 5

Nema na stanju

Šifra: 89374


Bogata visokokvalitetnim pigmentima i čudesnim kompleksom tri vrste ulja, Suprema Color (4.4) farba za kosu pruža neograničene benefite prilikom farbanja.



Detaljni opis proizvoda:


FarmaVita Suprema Color bakarna braon farba za kosu garantuje intenzivnu i blistavu boju zahvaljujući visokokvalitetnim sastojcima i kremastoj strukturi.

Bakarna braon (4.4) farba spada u crvene nijanse i bogata je kondicionim agensima i lipidima koji deluju u sinergiji sa čudesnim kompleksom tri vrste ulja - arganovim (pruža kosi antioksidativna svojstva i veći sjaj), avokado (jača kosu preko bogatih hranljivih sastojaka) i makadamija (čini kosu izuzetno mekom) uljem.

Voćni miris koji odiše svežinom proleća eliminiše miris amonijaka, te iskustvo nanošenja ove boje sa bakarnim podtonom čini izuzetno prijatnim i za frizera i za klijenta. Nakon farbanja, kosa se izuzetno lako stilizuje.

Upotreba:


Suprema Color, trajna bakarna braon farba za kosu (4.4), može se mešati sa bilo kojim hidrogenom iz našeg asortimana. Za toniranje koristiti Suprema Color Tone on Tone hidrogen.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top