UltraSun

Oprema i kozmetika, za kozmetičke salone, frizerske salone i solarijume

FarmaVita

FarmaVita

Farmavita proizvodi otkrivaju prirodnu lepotu Vaše kose. Senzibilno iskustvo jedinstveno u Vašem frizerskom salonu, istaći će prirodne osobine kose. Farmavita, kao Vaš profesionalni stilista pruža idealan tretman za sve potrebe i tipove kose i daje preporuku za personalizovanu negu Vaše kose kod kuće.

Više...
Lakovi za nokte Zoya

Lakovi za nokte Zoya

Zoya Nail Polish profesionalni lakovi za nokte ne sadrže formaldehid, toluen, dibutil ftalat (DBP), formaldehidski rezin i kamfor

Više...
Fenovi za kosu GammaPiu

Fenovi za kosu GammaPiu

GammaPiu je najbolje čuvana italijanska tajna salona lepote. Besprekornog italijanskog dizajna i proizvedeno sa 100% italijanskim komponentama. Bez konkurencije u širini asortimana, karakteristikama i pouzdanosti. Ni jedna druga linija fenova ne nudi tako različitu selekciju proizvoda za sve tipove kose.

Više...
Mat karmini City Color

Mat karmini City Color

Be Matte Lipstick je “must-have” karmin za svaku modernu devojku! Bogata pigmentacija i mat finiš sa dodatkom vitamina E koji hrani usne, daće vašim usnama dugotrajnu boju

Više...
Nail Perfect

Nail Perfect

Nail Perfect nudi bezgranične mogućnosti da izrazite svoju kreativnost i sa toliko različitih Nail Art proizvoda koji su dostupni u našim kolekcijama možete da kreirate sve što poželite. Osnovne tehnike su jednostavne: sve što Vam je potrebno je malo mašte i odgovarajući pribor i proizvodi.

Više...
Solarijum Megasun 6800 Alpha Hurricane

Megasun 6800 Alpha Hurricane

Patentirana spiralna hurricane lampa po prvi puta u svetu solarijuma pametno i efikasno kombinuje četiri talasne dužine sunčevog svetla u jednoj cevi: UVA za postizanje intenzivnog tena, UVB za produkciju melanina i vitamina D, plava svetlost za čistu kožu bez mrlja i crvena kolagenska svetlost za efekat revitalizacije kože.

Više...
Back To Top